Apeldoorn werkt mee voor aanbieders

Introductie

Welkom op de website van Apeldoorn werkt mee. Op deze website staan de werkplekken van de aanbieders van Apeldoorn werkt mee. Inwoners van 18 tot de pensioenleeftijd kunnen op deze werkplekken de ondersteuning krijgen, die zij nodig hebben om weer aan de slag te gaan en mogelijk op termijn de stap naar betaald werk te maken. Inwoners kunnen zoeken op branche, nabijheid, ontwikkelings- en ondersteuningsmogelijkheden.

Een centraal uitgangspunt van Apeldoorn werkt mee is ‘zo regulier mogelijk’. Ook het leveren van een bijdrage aan de maatschappij is werk en daarom spreken we op de site over werkplekken. Het gaat bij Apeldoorn Werkt Mee wel altijd om onbetaald werk en inwoners die gemotiveerd zijn om (weer) aan de slag te gaan.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Centrum Apeldoorn werkt mee.

Vragen en antwoorden over Apeldoorn werkt mee

Bekijk de veelgestelde vragen voor meer uitleg en praktische informatie

Aansluiten als onderaannemer; speciaal voor kleinschalige initiatieven

Aanpakken Coöperatie is er voor sociale ondernemers die de mogelijkheid bieden aan personen. die dat nodig hebben, te re-integreren in een omgeving dicht bij in de maatschappij. Aanpakken neemt de drempels weg tussen zorg, het sociaal domein en de maatschappij. Eenvoudig qua werkwijze met zo min mogelijk administratieve lasten. Aanpakken “ontzorgt” zowel de ondernemers als ook het sociaal domein.
Zo kunnen kleinschalige lokale initiatieven meedoen en een rol hebben bij re-integratie.
Meer informatie: https://www.aanpakken.com  . Wanneer je nog twijfelt welke route het beste bij uw onderneming past? Neem vrijblijvend contact op met Kristy k.boerkamp@apeldoornwerktmee.nl 

Inwoner zoekt werkplek!

Soms kunnen we in het huidige aanbod niet meteen een passende werkplek vinden voor een inwoner. Vaak kunnen aanbieders deze werkplek wel creëren. Kijk op deze pagina of je mogelijkheden ziet voor bepaalde inwoners die een werkplek zoeken.